Bouw aan je community met een Expert Groep

Met een Expert Groep breng je als specialist je doelgroep samen en communiceer je direct met hen over het onderwerp waar jij jouw specifieke kennis en ervaring over wilt delen.

Chat
Groep
Work

Een groep over jouw expertise

Maak in Cooperator een groep aan over jouw expertise, neem bijvoorbeeld de AVG-wetgeving, nodig mensen uit en betrek de groep bij je specialisme. Als groepsbeheerder fungeer je als vraagbaak voor de leden en weet je zeker dat de kennis die je deelt op het juiste moment de juiste mensen bereikt. Hoe groter je groep, hoe groter de uitwisseling van informatie. Ook tussen de leden onderling, waarbij jij toeziet op de feitelijkheid van de inhoud. Dat is voor je eigen positie als specialist interessant, omdat je die heel gericht kunt versterken bij de juiste doelgroep.. 

Bestaande groepen

In en Outs AVG

Sander Janssen

Paralegal Brauw Advocatengroep

In en Outs AVG

Sander Janssen

Paralegal Brauw Advocatengroep

In en Outs AVG

Sander Janssen

Paralegal Brauw Advocatengroep

De kracht van groepen

Besloten online groepen kennen een hoge mate van verbinding tussen leden. Het concept van leren en delen, dat aan de basis van online groepen staat, verhoogt de betrokkenheid. Leden zijn daardoor minder terughoudend in het stellen van vragen en het delen van problemen en ontwikkelingen. Als echte communities van gelijkgestemden floreren peer-to-peer relaties binnen groepen

Cooperator: de formule voor een succesvolle samenwerking

Voordelen Expert Groep

Cooperator is toegankelijk via web & app

Claim een kennisdomein als specialist

Cooperator helpdesk: iets vragen kan altijd, we helpen je graag

Chat direct met leden, als groep en één op één

Cooperator selfservice: voor samenwerken heb je niemands hulp nodig

Deel kennis, documenten, blogs, events

Cooperator: samenwerken voor professionals

Bouw een community rondom jouw specialisme

Cooperator selfservice

Discussieer over ontwikkelingen en geef suggesties

Connect

Vergroot je bereik bij je doelgroep, verklein de afstand en versterk je positie

Cooperator second opinion

Second opinion

Bestaat er al een Expert groep over jouw onderwerp? Geen probleem. Je kunt als tweede (of maximaal derde) Expert worden toegevoegd. Elke Expert heeft dezelfde rechten en wordt ook als Expert aangemerkt. Voor de leden van de groep waarborgt dit nog meer onafhankelijkheid en objectiviteit. Twee –of drie– experts weten nog meer dan één. 

Experts kunnen elkaar op hun beurt op een constructieve manier aanvullen, of de antwoorden van elkaar bevestigen. Die wisselwerking komt de kwaliteit, en soms ook de snelheid ten goede. Een goede invulling van de samenwerking tussen Experts straalt oprechte professionaliteit uit. Bij twee experts geldt voor beide experts een korting op het geldende tarief van 15%. Bij drie experts is dat 25%. 

Kosten voor jou als expert

De kosten voor jou als Expert zijn afhankelijk van het aantal leden in jouw Expert groep.

tot 20 leden – gratis
van 20 tot 50 leden – € 9,95 p/m
van 51 tot 100 leden – € 19,95 p/m
van 101 tot 250 leden – € 49,95 p/m
vanaf 251 leden – € 89,95 p/m

Bedragen zijn ex BTW en worden achteraf gefactureerd op basis van de gemiddelde groepsgrootte per maand. Leden kunnen altijd gratis deelnemen in een onbeperkt aantal Expert groepen.

Cooperator