Cooperator ondersteunt het MKB

Naarmate het coronavirus zich verspreidt neemt de behoefte om thuis te werken steeds sterker toe. Maar hoe doen we dit nou op een effectieve manier? Welke tools kunnen ons op dit moment helpen?

Cooperator is een online platform waarin alle tools voor het organiseren van een slimme samenwerking worden aangeboden. Cooperator bied één omgeving voor alle communicatie, het delen van informatie, het veilig opslaan van documenten en het plannen van bijeenkomsten of evenementen. Al deze functionaliteiten vormen samen hetgeen wat een ondernemer nodig heeft, ook juist wanneer men thuis werkt. In de huidige periode kan het extra van belang zijn om slim te kunnen samenwerken, zeker wanneer iedereen vanaf een andere locatie werkt. Cooperator wilt de MKB’er daarin helpen, door te allen tijde de samenwerking tussen mensen en bedrijven in het MKB te faciliteren.

“Met het Cooperator platform willen we MKB’ers in deze moeilijke tijd helpen en bieden we ze de mogelijkheid om gratis van alle functionaliteiten gebruik te maken. Maak een gratis account aan en start met slimmer thuiswerken.”